Durata de livrare: 1-4 zile lucratoare
Motocoasa PROCRAFT T5600 - Performanță Profesională pentru Întreținerea Spațiilor Verzi
Motocoasa PROCRAFT T5600 este un echipament puternic și eficient, conceput pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de tăiere. Echipată cu un motor de 7.8 CP, aceasta oferă suficientă putere pentru a face față oricărei provocări, de la tăierea ierbii până la îndepărtarea arbuștilor și a vegetației dense. Cu 3 moduri de tăiere - Disc Vidia 40T, Disc Vidia 40T cu aripioare și Disc Profesional 3T SWISSNOX - motocoasa este ideală pentru orice tip de vegetație, asigurând performanțe excelente în orice condiții.
Designul ergonomic, alături de sistemul de absorbție a vibrațiilor, face ca utilizarea motocoasei PROCRAFT T5600 să fie confortabilă, chiar și pe termen lung. Greutatea redusă de 7 kg permite o manipulare ușoară, iar capacitatea mare a rezervorului de 1200 ml asigură o autonomie suficientă pentru sesiuni de lucru prelungite.
Această motocoasă este perfectă pentru utilizare profesională, având o fiabilitate ridicată și fiind adaptabilă pentru diferite sarcini de întreținere a spațiilor verzi, de la curățarea gazonului, la îndepărtarea ierbii înalte și a arbuștilor.
Motocoasa PROCRAFT T5600 este soluția ideală pentru profesioniștii care au nevoie de performanță, fiabilitate și eficiență în întreținerea spațiilor verzi.
Alexandru Valentin,
Recomand aceasta motocoasa am taiat de toate cu ea pe un teren unde nu s-a mai facut curatenie de ani de zile, zgomotul nu este asa de mare, consumul cred ca e ok, am incercat toate capetele si merg fara probleme
RaspundeA fost util acest review?